Lisansüstü Danışman Atamaları

YTÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Uygulama Esasları gereğince; Tezli yüksek lisans programlarında en geç birinci, Doktora programlarında ise en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar tez danışmanı ataması yapılmalıdır.

2016/2017 bahar yarıyılı ve öncesinde kayıt yaptıran yüksek lisans öğrencilerimizin 2017/2018 güz yarıyılının ders kayıt haftasına kadar danışman atamaları yapılmış olması gerekmektedir.

2016/2017 güz yarıyılı ve öncesinde kayıt yaptıran doktora öğrencilerimizin 2017/2018 güz yarıyılının ders kayıt haftasına kadar danışman atamaları yapılmış olması gerekmektedir.

Danışman öneri formları  anabilim dalı sekreterliklerine teslim edilmelidir. Yukarıdaki şartları yerine getirmeyen öğrencilerimiz ders seçimi yapamayacaklardır.

Bilimsel hazırlık öğrencilerinin bilimsel hazırlık dönemleri boyunca danışman atama zorunluluğu bulunmamaktadır.

-FR-0347-Yüksek Lisans Tez Danışmanı Öneri Formu

-FR-0349-Doktora Tez Danışmanı Öneri Formu

NOT: İlgili forma tıkladığınızda YTÜ Kalite Koordinatörlüğü Sayfasına yönlendirilmektesiniz. Bu sayfadaki arama kısmına "Form numarası" veya "Form İsmini" yazarak, indirmek istediğiniz forma ulaşabilirsiniz.