2021-2022 Bahar Lisansüstü (Doktora, Tezli YL, Tezsiz YL) Boş Kalan Kontenjanlar ve Yedek Kayıtları

LÜTFEN BU SAYFADAKİ TÜM AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ. 

 

2021-2022 Bahar Yarıyılı Tezli ve Tezsiz Lisansüstü Programları Asıl Kayıtlar sonrası Boş Kalan Kontenjan Sayıları için tıklayınız.

2021-2022 Bahar yarıyılı TEZLİ lisansüstü programlara başvuru sonuçları (ASİL VE YEDEK LİSTELERİ) için tıklayınız (11.02.2021 tarihinde ilan edilen listedir.). 

2021-2022 Bahar yarıyılı TEZSİZ lisansüstü programlara başvuru sonuçları (ASİL VE YEDEK LİSTELERİ) için tıklayınız (11.02.2021 tarihinde ilan edilen listedir.)

 

Asil kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanmış olan adayların kayıt işlemleri tamamlanmıştır. Asiller ile ilgili artık işlem yapılmamaktadır.

Yedek listedeki adaylar için online belge yükleme işlemleri başlamış olup belge yükleme işlemleri 21.02.2022 Pazartesi günü (Saat 12:00) sona erecektir. Yedek kontenjan kapsamında kayıt olmak istediği programı seçen ve belge yükleme işlemlerini tamamlayan adayların kayıtları BOŞ KALAN KONTENJAN SAYISI KADAR üst sıradan başlayarak ÖN KAYIT yapılacak ve kesin kayıt hakkı kazananlar 24 Şubat'ta ilan edilecektirBu aşamadan sonra ikinci bir lisansüstü programda kaydı olmayan ve harç ödeme yükümlülüğü bulunmayan adayların kesin kayıtları yapılacaktır.

Harç ve öğrenim ücreti ödeme işlemleri (tezli ve tezsiz), ikinci lisansüstü programdan kayıt silme işlemleri, BOŞ KALAN KONTENJAN KADAR kesin kayıt hakkı kazananların ilan  edilmesinden sonra yapılmalıdır. 

Boş kalan kontenjan program tercihi ve belge yükleme kılavuzu için tıklayınız

 

 

TEZLİ Programlar YEDEK Kayıt ve Başvuru Takvimi

Tarih İşlem Açıklama
18 Şubat 2022 Cuma Yedekler İçin Boş Kalan Kontenjan Sayılarının İlanı Asil kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin bu tarihte enstitü sayfasındaki duyuruları kontrol etmeleri önerilir.
18 Şubat 2022 Cuma Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Başlangıcı Bu aşamada yedek kontenjan ile kayıt olmak isteyen öğrenciler program tercihlerini yapar ve aşağıda belirtilen belgeleri sisteme yüklerler.
21 Şubat 2022 Pazartesi Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Bitişi: (Saat:12:00)
21-24 Şubat 2022 Pazartesi-Perşembe Yedek Kayıt hakkı kazananların evrak kontrolü Bu aşamada öğrencilerin her hangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Belge yükleyip tercih yapan öğrenciler boş kalan kontenjan sayısı kadar üst sıradan başlayarak kayıt edilecektir.
24 Şubat 2022 Perşembe Boş Kalan Kontenjan Kadar Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananların İlanı
24 Şubat 2022 Perşembe Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Başlangıç Tarihi
1 Mart 2022 Salı Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Bitiş Tarihi (Saat:16.00)

 

 

 

TEZSİZ Programlar YEDEK Kayıt ve Başvuru Takvimi

Tarih İşlem Açıklama
18 Şubat 2022 Cuma Yedekler İçin Boş Kalan Kontenjan Sayılarının İlanı Asil kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin bu tarihte enstitü sayfasını kontrol etmeleri önerilir.
18 Şubat 2022 Cuma Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Başlangıcı

Bu aşamada yedek kontenjan ile kayıt olmak isteyen adaylar program tercihlerini yapar ve aşağıda belirtilen belgeleri sisteme yüklerler.


Lütfen bu aşamada öğrenim ücreti ödemesi yapmayınız.

21 Şubat 2022 Pazartesi Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Bitişi:
(Saat:12:00)
21-24 Şubat 2022 Pazartesi-Perşembe Enstitü Tarafından Evrakların Kontrolü

Bu aşamada kayıt görevlileri yedek kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanan ve belgeleri tam olan öğrencilerin belge kontrolünü ve ön kaydını yapar,

Kayıt görevlisi, belgeleri tam olan adaylarla ödeme yapmaları için e-posta yolu ile iletişime geçerler ve adaylar öğrenim ücretlerini yatırırlar.

Öğrenim ücretlerinin yatırılmasında son tarih 28 Şubat 23.59'dur.

 

24 Şubat 2022 Perşembe Boş Kalan Kontenjan Kadar Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananların İlanı

Belge yükleyip tercih yapan ve öğrenim ücretlerini zamanında yatıran öğrenciler boş kalan kontenjan sayısı kadar üst sıradan başlayarak kayıt edilecektir.

Not: Belgeleri tam olan öğrencilere ödeme yapmaları için e-posta gönderilecektir ancak 24 Şubat yedek kayıt hakkı kazananlar listesinde ismi olduğu halde kendisine e-posta gelmeyen öğrenciler de öğrenim ücretlerini yatırmalıdırlar.

24 Şubat 2022 Perşembe

Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Başlangıç Tarihi

1 Mart 2022 Salı

Yedek Kayıt Hakkı Kazananlar için Kesin Kayıt Bitişi (Saat:16:00)

 

Yedek kayıt için belge yükleme işlemler asıl kayıtlardaki gibidir. 2021-2022 Bahar Dönemi lisansüstü programların kayıt takvimi, gerekli belgeler, ONLINE belge yükleme, kayıt işlemleri ve harç ücretleri hakkında detaylı bilgi ve bu işlemler sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda yer almaktadır:

TEZLİ PROGRAMLAR

TEZSİZ PROGRAMLAR

 

ÖNEMLİ: Lütfen bu süreç zarfında enstitü sayfasında yer alan duyuruları takip ediniz. Enstitü'ye gelmenize gerek bulunmamaktadır. Kayıt süreçleri çevrimiçi yapılmaktadır.