2023-2024 Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programları için Asıl ve Yedek Kayıtları Tamamlanmıştır

2023-2024 Güz Yarıyılı Enstitümüz lisansüstü programları için asıl ve yedek kayıt işlemleri tamamlanmıştır.
Üniversitemizde tezsiz yüksek lisans, tezli yüksek lisans ve doktora öğrenimlerine başlayacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ders kayıtları ile ilgili detaylar ders kayıt haftası ile birlikte enstitü sayfamızda ilan edilecektir. Öğrenime başlamadan önce enstitü anasayfasında yer alan "Öğrenci İşleri" ve "Mevzuat" başlıkları altındaki sayfalarda yer alan bilgileri inceleyerek öğrenim sürecinizin detaylarına ulaşabilirsiniz. "Akademik Takvim" üzerinden ders kayıt, öğrenim ve sınav tarihlerine ulaşabilirsiniz. Gelişmelerden haberdar kalmak için enstitü anasayfasında ilan edilen duyuruları takip etmeyi unutmayınız.

Yıldız Teknik Üniversitesi ailesine hoş geldiniz!