Lisansüstü Programlar Ders Kayıtları ve OBS Sistemine Geçiş Hakkında

Lisansüstü ders ekle/sil işlemleri 28 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Ders kayıt takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Ders yükümlükleri ve ders ekle/sil sürecinde dikkat edilmesi gereken önemli hususlara ulaşmak için tıklayınız.

Harç ve öğrenim ücretleri duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

2022-2023 Güz Dönemi itibari ile Lisansüstü ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Sisteme erişim https://obs.yildiz.edu.tr/oibs/ogrenci/  bağlantısı üzerinden sağlanmaktadır. GSIS üzerinden işlem yapılmayacaktır.

OBS Kullanıcı Adı ve Şifre:
Kullanıcı adı "Öğrenci Numarası" olarak tanımlanmıştır.
Giriş ekranında yer alan "Şifre Sıfırla" alanına tıklayarak şifrenizi oluşturabilirsiniz veya E-Devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ders kayıtlarının nasıl yapılacağı öğrenci giriş sayfasında yer almaktadır. Ulaşmak için tıklayınız.

OBS sistemine yönelik teknik destek için obslu@yildiz.edu.tr mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Başarılı bir eğitim yılı olmasını dileriz.